Internetcaféer i Stockholm

Traditionella internetkaféer kan vara på utdöende, men många har istället ersatts av gaming-kaféer och pubar, med rymliga bås och senaste tekniken. LAN med kompisarna i föräldrarnas källare är ett minne blott – välkommen upp i ljuset!

Bästa Gaming center i Stockholm

Idag när de flesta har en dator hemma är internetkaféer och spelställen inte lika vanligt förekommande som för några år sedan. Men de som finns satsar stort, och i Stockholm finns två som sticker ut mer än andra.

Inferno Online
Inferno Online driver flera internetkaféer i landet, med flera i Stockholmsområdet. Deras internetkafé vid Odenplan har utnämnts till världens största gamingcenter. Här erbjuder man fler än 340 datorplatser, alkoholförsäljning och den absolut senaste tekniken.

Space
På Sergels torg, mitt i Stockholm, hittar du Space. Deras stora gamingcenter är bara en del av verksamheten, och här finns allt från utbildningar till co-working-utrymmen. Ett ”digitalt kulturcenter” där alla är välkomna.

Kontorshotell Stockholm – en flexibel lösning
Internetcaféer har länge varit ett vattenhål för entreprenörer, egenföretagare och digitala nomader som är beroende av viss utrustning för att kunna utföra sitt arbete, men som inte har tillgång till kontor och som varken har möjligheten eller viljan att sköta sitt jobb hemifrån.

Det har på senare år blivit allt mer populärt för dessa personer att hyra in sig på ett kontorshotell, ibland också kallat för workspace. Detta skapar en arbetsmiljö som brukar kallas för coworking, där personer som jobbar inom vitt spridda områden jobbar på samma kontor.

Att hyra in sig på exempelvis Quick Offices kontorshotell i Stockholm, innebär inte bara ett workspace med förutsättningar för stabila arbetsplatsförhållanden och ett socialt sammanhang, utan öppnar även upp för kunskapsutbyte och möjligheter att knyta kontakter och skapa samarbeten sinsemellan.